«Укрзалізниця» запустила сервіс замовлення квитків для військових

поїзд6
Фото: Микита Печеник

До Дня Збройних сил України «Укрзалізниця» запустила нову послугу. Так, від 6 грудня військові можуть купувати квитки на поїзд, навіть якщо поїздка є раптовою, а квитки усі розкупили.

Про це повідомили на сайті «Укрзалізниці».

Там розповіли, що сьогодні запустили сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців. Тому в разі відсутності квитків у продажу забронювати їх військовослужбовці можуть онлайн. 

«Вітаю захисників та захисниць з Днем Збройних Сил України. Ми продовжуємо розробляти та втілювати нові цифрові послуги для зручності наших пасажирів. Відтепер військовослужбовці  можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Як замовити квиток військовому

В «Укрзалізниці» розповіли, як працюватиме така послуга:

  • Так, залишити заявку на порталі можна не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда.
  • Після цього на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код.
  • Викупити квиток потрібно в касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера. 
  • Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу. 

За інформацією перевізника, загалом спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які є найпопулярнішими серед воїнів. Насамперед, йдеться про маршрути до міст, які розташовані близько до зони ведення бойових дій та зворотно. 

Замовлення квитків доступне на порталі за посиланням тут.

В «Укрзалізниці» підкреслили, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Однак такий процес фактично унеможливлювало поїздку день у день. Тоді треба було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Читайте також Укрзалізниця запускає додаткові потяги до Львова та гір: розклад

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: