У ЛКП «Лев» запровадять із січня щорічний карантин: як працюватиме підприємство

unnamed
ЛКП Лев. Ілюстративне фото з архіву Дивись.info

З 1 січні у Львівському комунальному підприємстві «Лев» вводять обов’язковий карантин терміном на 14 днів. В цей час заклад буде реагувати лише на ургентні випадки та приймати тварин у разі травм чи покусів.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що в ЛКП «Лев» закликають мешканців брати котів та собак на перетримку і прилаштування. Під час карантину на підприємстві будуть дезінфікувати і знезаражувати приміщення та інвентар. Вже від 15 січня 2024 року підприємство працюватиме у звичайному режимі.

У ЛКП «Лев» зазначили, що на підприємстві відбувається постійний потік безпритульних тварин, які можуть бути заражені небезпечними захворюваннями. Тому, щоб запобігти розповсюдженню інфекції, усі приміщення, транспортні засоби, клітки та робочий інвентар продезинфікують.

Там також додають, що зараз тут перебувають близько 50 собак. Підприємство працює так, що тварина може перебувати у притулку 21 день, протягом цього часу їй шукають нову домівку та господаря. Якщо це не вдалося зробити, тварину мають відпустити на місце відлову незалежно від пори року.

«Але наголошуємо, що у нас у пріоритеті дотримання норм чистоти, а також гуманного ставлення до тварин, тому ми не відпустимо жодного хворого підопічного без влаштування у сім’ю або ж передачі на перетримку», – розповідають у ЛКП «Лев».

Читайте також Зоозахисники розповіли, як допомогти безпритульним тваринам взимку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: