Функція «Допоможи мені написати»: Chrome впроваджує штучний інтелект

телефон
Фото ілюстративне: canva

Google Chrome впроваджує революційну функцію, яка змінить наше ставлення до написання текстів. Йдеться про послугу «Допоможи мені написати».

Про це повідомили в 9to5Google.

Там розповіли, що функція «Допоможи мені написати» має зробити написання легшим. А саме - замість того, щоб витрачати час на пошук правильних слів, можна буде легко виразити свої думки, за допомогою штучного інтелекту.

Однією з особливостей нововведення є його здатність адаптуватися до стилю написання конкретної людини. Розробники обіцяють, що чим більше ви користуватиметеся функцією, тим точніші та індивідуалізовані ставатимуть рекомендації.

Нововведення з'явиться не раніше лютого 2024 року, коли вийде збірка Chrome 122. Однією з основних переваг нової функції є повага до приватності користувачів. Google запевняє, що дані, зібрані під час використання «Допоможи мені написати», будуть оброблені з максимальною конфіденційністю.

Крім того, компанія наголошує на тому, що її головна мета - забезпечити користувачам найкращий досвід без жодних компромісів у сфері безпеки та конфіденційності.

Читайте також Японські вчені побили рекорд зі швидкості передачі даних

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: