На сайті з пошуку роботи підбиратимуть вакансії у Сили оборони України

1
фото: Генштаб ЗСУ

Сайт пошуку роботи представляє новий функціонал: через прямий рекрутинг Work.ua безкоштовно допомагатиме Силам оборони обирати найкращих людей, які можуть посилити армію на різних позиціях та підвищити вмотивованість і, як результат, впливати на спільну боєздатність армії.

Про це ІА Дивись.info повідомили у пресслужбі сайту.

Покращення процесу найму до війська та забезпечення зручного доступу до вакансій різних підрозділів — мета лендингу, де зібрано повний перелік підрозділів Сил оборони, які активно шукають кваліфікованих спеціалістів. Кожна вакансія містить детальний опис, переваги служби за контрактом та процес найму, — все як відбувається зазвичай під час пошуку роботи.

Фокус співпраці Work.ua з Міністерством оборони передусім — це про надання функціоналу для людей, які самостійно за покликом і, в першу чергу, — фахом зможуть знайти та обрати свою спеціальність у Силах оборони. 

Завдяки прямому рекрутингу сайт з пошуку роботи допомагатиме Силам оборони обрати найкращих фахівців для різних позицій, підвищуючи ефективність армії. 

Тепер там доступні:

За посиланням можна ознайомитися з повною інформацією, як приєднатися до армії та знайти спеціальність і підрозділ, в якому можна служити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: