Forum west «Нерухомість/рітейл» відбувся у Львові

лл
фото: Forum west «Нерухомість/рітейл» у Львові, Дивись.info

Забудовники, девелопери та експерти з'їхалися на Forum west «Нерухомість/рітейл» у Львові. Вони підняли важливі питання для ринку та обмінялися досвідом.

Про це повідомляє журналістка IA.Дивись.infо.

На заході виступили вісім спікерів. Теми програми загалом були поділені на три основні напрями: житлова нерухомість в умовах війни, стан та перспективи комерційної нерухомості, а також — проблематика містобудування. Презентації фахівців з різних напрямів однієї галузі дали розуміння ситуації з житловою і комерційною нерухомістю в Україні, рітейлом, а також державною підтримкою містобудівних проєктів, зокрема у Львові.

Один із організаторів івенту, керуючий партнер «HD Partners» Володимир Глащенков, зазначив, що такі форуми корисні як для гравців ринку, тобто безпосередніх працівників індустрії будівництва чи рітейлу, так і для людей, які планують стати покупцями/орендарями об'єктів нерухомості.

«Тож ми можемо сьогодні грунтовно поглянути на цей важливий для економіки сегмент. Зазначимо, що це освітній проєкт, тут немає комерційної складової. Ключова ідея форуму — дати свіжу точну інформацію про стан справ».

Співорганізатор події та виконавчий директор Асоціації західноукраїнських забудовників Юрій Мартинюк також додав:

«Будівельний бізнес станом на сьогодні, принаймні на заході України, у Львові зокрема, робить усе можливе, щоби галузь існувала та економіка працювала. Але така ситуація насправді навіть у прифронтових містах країни. До прикладу, мої колеги з Харкова кажуть, що Харків потрохи відбудовують: вночі їх бомблять, а зранку вони йдуть відновлювати або допрацьовувати старі проєкти, які тривалий час були на паузі».

фото: Володимир Глащенков та Співорганізатор події та Юрій Мартинюк на Forum west «Нерухомість/рітейл» у Львові, Дивись.info

Детільніше з темами та експертами IA.Дивись.info познайомить своїх читачів у наступних матеріалах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: