Яку роботу та зарплату пропонують працедавці у Львові, — обласний центр зайнятості

робота
Ілюстративне фото. Джерело: invak

Станом на 13 грудня поточного року база вільних місць праці, якими оперувала Львівська обласна служба зайнятості, складалася з 8,5 тис. пропозицій роботи.

Про це детальніше розповіли ІА Дивись.іnfo в Львівському обласному центрі зайнятості.

У більш як трьох сотнях вакансій вказана зарплата від 30 до 50 тис. грн. Її пропонують таким професіям як: інкасаторам-водіям автотранспортних засобів, фахівцям та аналітикам банківської сфери, інженерам, водіям, слюсарям з ремонту колісних транспортних засобів, монтажникам-складальникам алюмінієвих конструкцій, електрозварникам ручного зварювання, директорам відділення, майстрам, агрономам та ін.

Майже тисячу варіантів роботи та зарплату в діапазоні 20-30 тис. грн пропонують працедавці області потенційним операторам верстатів з програмним керуванням, підсобним робітникам, вантажникам, покрівельникам, малярам, бетонярам, штукатурам, швачкам, фрезерувальникам, укладальникам пиломатеріалів, деталей та виробів з деревини, грибоводам, токарям, слюсарям різного профілю, представникам торговельним, психологам, різальникам шпону та личкувальних матеріалів, монтерам колії, а також лікарям різної спеціалізації (неврологам, сімейним лікарям, лікарям фізичної та реабілітаційної медицини, анестезіологам, акушерам-гінекологам, геріатрам, дерматовенерологам, кардіологам, наркологам) та ін.

Найнижча винагорода – 6,7 тис. грн – зазначена у більш як 700 вакансіях. Її пропонують: кухарям, кур’єрам, двірникам, комплектувальникам товарів, кухонним робітникам, лаборантам (медицина), керівникам музичним, заточувальникам деревообробного інструменту, землекопам, завідувачам господарства, дезінфекторам, діловодам, експедиторам, вихователям, вантажникам, барменам, прибиральникам тощо.

Читайте також Кількість вакансій на Львівщині зросла у 2,5 рази: кого шукають

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: