Вночі окупанти атакували Україну ракетами та безпілотниками: у Києві — 53 постраждалих

409179890_751864473641388_3263649028722294442_n
Наслідки ракетного удрау по Києві в ніч на 13 грудня. Фото: поліція Києва

У ніч на 13 грудня, армія РФ атакувала з неба Україну безпілотниками типу «Shahed» та балістичними ракетами. ППО збила усі ворожі цілі, однак є постраждалі в Одесі та Києві.

Про це повідомили в Повітряних Силах Збройних сил України.

Там розповіли, що безпілотники «Shahed» росіяни випустили з району Балаклави (тимчасово окупований Крим). Зокрема, майже усі ворожі безпілотники збили на Одещині. Там, за інформацією Сил оборони півдня України, є двоє постраждалих людей:

«Один із збитих дронів впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі, спалахнула пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. 2 цивільних співробітників отримали поранення, вони госпіталізовані, їх стан задовільний. Зруйновано ангар, пошкоджено 11 цивільних автівок, 3 - вигоріли вщент».

Водночас окупанти й завдали ракетного удару по Києву. Там ППО знищила усі десять цілей, що летіли у напрямку міста по балістичній траєкторії. Однак через падіння уламків постраждало 53 людини.

За інформацією поліції Києва, внаслідок падіння уламків у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському та Дніпровському районах Києва пошкоджено чотири багатоквартирні та чотири приватні житлові будинки, а також комунальні споруди.

«На даний час відомо про 53 постраждалих, з них шестеро дітей. Госпіталізовані до лікарні 18 осіб.Також пошкоджені 19 автомобілів, 4 з яких повністю знищені. На місцях працюють рятувальники, поліцейські та медики».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що скільки ракетоносіїв Росія вивела в море 12 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: