Продаж ЛеоКарт знову доступний у Львові через кіоски «Інтерпрес»

image-4
Фото ілюстративне: Роман Балук

Придбати ЛеоКарт вже знову можна у 40 брендованих кіосках «Інтерпрес» у Львові та через активні термінали EasyPay.

Про це повідомили у львівському комунальному підприємстві «Львівавтодор».

Там розповіли, що попри хакерські атаки, у «Львівавтодор» докладають максимальних зусиль, аби всі охочі могли зручно придбати загальну ЛеоКарт і валідувати свої поїздки у громадському транспорті Львова за найнижчою ціною – 13 грн/поїздка.

Так, у «Львівавтодор» зазначили, що картку «для всіх» можна придбати:

  •  через 40 брендованих кіосків «Інтерпрес». При купівлі підготуйте 70 грн готівкою – вартість транспортної картки 60 грн та одразу закладений депозит у розмірі 10 грн.
  • через активні термінали EasyPay, що не під'єднані до мережі інтернет через сервіс «Київстар». Вартість транспортної картки складає 60 грн та ще 10 грн – депозитні кошти. 

Після купівлі ЛеоКарт – необхідно поповнити транспортну картку. Це можна зробити через активні термінали EasyPay та онлайн – через мобільний застосунок і веб-сайт EasyPay.

«Якщо користуватися загальною ЛеоКарт без поповнення – ви зможете завалідувати лише одну поїздку за рахунок депозитних коштів. При спробі здійснити ще одну валідацію – утвориться від’ємний баланс, вона буде заблокованою та не буде відновленою до появи мережі "Київстар". Тож наполегливо рекомендуємо поповнювати картку на суму, не меншу вартості однієї поїздки», - пояснюють у ЛКП «Львівавтодор».

Місця розташування пунктів продажу можна переглянути - тут 

Нагадуємо, що у понеділок, 12 грудня, стався масштабний збій в роботі оператора «Київстар». Внаслідок цього сайт компанії тимчасово недоступний, а користувачі не можуть скористатись послугами зв'язку та мобільним інтернетом. Це вплинуло також і на процес купівлі та активації загальних ЛеоКарт, оскільки першій половині дня, 13 грудня, їх можна було придбати лише у 19 термінах  EasyPay.

Читайте також 14 відповідей на питання про е-квиток у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: