Частина карток ЛеоКарт, придбаних львів'янами, виявилася бракованими

уцкп4ен5
фото: з відкритих джерел

На гарячу лінію ЛеоКарт почали надходити повідомлення про те, що користувачам не вдається завалідувати проїзд за допомогою транспортної картки. А все тому, що частина карток, які львів’яни купували після 12 грудня, дефективні, а саме — неактивовані.

Про це повідомляє компанія ЛеоКарт у Facebook.

«Якщо ви у період з 08:00 12 грудня до 15:00 13 грудня придбали свою ЛеоКарт через кіоск "Інтерпрес" на вул. Гайдамацькій, поповнили та не вдається завалідувати проїзд — придбана транспортна картка може бути неактивованою», — зазначили в повідомленні. Брак пов’язаний зі збоєм роботи мережі Kyivstar.

Що робити для активації картки

  • Звернутися за номером телефону гарячої лінії 0 800 303 007 та вказати номер транспортної картки, щоб перевірити, чи картка активована.
  • Якщо ЛеоКарт неактивована, користувача запишуть на прийом для активації картки. Прийом здійснюється в офісі на вулиці Коновальця, 109 виключно за попереднім записом. Графік роботи: пн-чт: із 09:00 до 17:00, у пт: із 09:00 до 16:45.
  • Перелік документів, які потрібні для активації ЛеоКарт: квитанція про сплату за ЛеоКарт та обов’язково транспортна картка. Якщо ви поповнювали баланс картки, також потрібно буде пред’явити квитанцію про поповнення.

Читайте також 14 відповідей на питання про е-квиток у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: