На Львівщини запрацював восьмий оновлений ЦНАП

image - 2023-12-15T203334.939
Фото: ЛОВА

У п'ятницю, 15 грудня, у селі Оброшине Львівського району після ремонту відкрили Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Загалом на Львівщині за рік оновили вісім ЦНАПів.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що мешканці громади зможуть отримувати 224 адміністративні послуги в оновленому ЦНАПі. Також у межах роботи установи діють 2 віддалених робочих місця адміністраторів у старостинських округах громади, де надаватимуть 43 послуги.

На оновлення центру витратили в трохи більше ніж 1,8 млн грн, з яких: 555,5 тис. грн – кошти обласного бюджету та 1,3 млн грн – кошти місцевого бюджету.

За інформацією ЛОВА, ЦНАП знаходиться в будівлі Народного дому. Там зробили капітальний ремонт, закупили нові меблі та комп’ютерну техніку, простір облаштували з дотриманням вимог безбар’єрності, біля в’їзду є паркомісця для людей з інвалідністю.

В Оброшинській територіальній громаді проживають майже 8000 людей. ЦНАП тут відкрили за підтримки Міністерства цифрової трансформації у 2021 році.

Довідка

За даними ЛОВА, у  2023 рік на у Львівській області оновили 8 ЦНАПів, зокрема: у Сколівській, Куликівській, Стрийській, Жидачівській, Добромильській, Добротвірській, Буській та Оброшинській громадах.

Крім того, відкрили 7 нових ЦНАПів – у Комарнівській, Боринській, Ралівській, Новояричівській, Козівській, Підкамінській і Великомостівській громадах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Львівщині відкрили ще один ЦНАП за майже 4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: