Організатори спортзаходів відмовляються співпрацювати з бізнесами, що лишились на ринку РФ

image-29
Фото: Львівська ОВА

Півтора роки повномасштабної війни показали, що компанії, які ще не вийшли з ринку Росії, попри усю лірику та дипломатію, залишати не планують. Вони підписують контракти, тиснуть руки та справно сплачують податки. Вони є спонсорами війни, адже саме на ці кошти РФ будує ракети та купує дрони, якими нищить наші міста.

Члени «Асоціації Масового Спорту» відмовляються надавати будь-які послуги бізнесам, що досі не вийшли з російського ринку. Основним джерелом інформації про статус компаній організатори обрали спеціалізований список НАЗК. Цей реєстр оновлюється щоденно, аби гарантувати актуальність даних.

Із жовтня 2020-го ГС «Асоціація Масового Спорту» об’єднує організаторів спортивних заходів зі всієї України, зокрема: Run Ukraine, Top Runners, KMRC, Івано-Франківський півмарафон, Гонка націй, Runday, Львівський велоклуб, Київська велосотка, Дика Гонка, Марафон м.Хуст, Spartan Ukraine.

Мета спілки – захист прав та інтересів організаторів спортивних заходів.

«Коли у інформаційному просторі з’явились заклики виходити з російського ринку, частина компаній відреагувала моментально. Інша частина повідомила, що їм знадобиться час та багато зусиль, аби змінити процеси всередині та перелаштуватися на новий формат роботи. Пройшов час, і вони навчились бути ефективними за нових умов. Пишаємось ними! Та ось третя частина компаній увесь час мала якусь «вагому причину»: і про податки говорили, і про робочі місця, чого тільки не торкалися. Наразі цілком зрозуміло, що співпраця з Росією – це свідомий вибір. Підтримувати економіку країни, що нищить, вбиває та відверто бреше про свої злочини – це свідомий вибір. Члени ГС “Асоціація масового спорту” відмовляються співпрацювати та надавати будь-які послуги компаніям, що продовжують співпрацювати з РФ. Я закликаю наших колег, організаторів спортивних подій, доєднатися до ініціативи. Ми побачили достатньо, час діяти.» - Прокоментував Іван Третьяков, директор «Асоціації Масового Спорту».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: