У роботі «Київстару» знову стався збій

лол
фото: з відкритих джерел

У роботі оператора «Київстар», який нещодавно постраждав від російської хакерської атаки, знову відбулися збої. Зокрема, проблеми з мобільним доступом та використанням додатка «Київстар» помітили мешканці західних та південних регіонів України.

Про це повідомляє компанія.

Перебої з роботою оператора помітили вранці 20 грудня. Причини збою наразі невідомі, співробітники компанії намагаються з’ясувати, що спричинило збій.

«Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі зі зв’язком у ряді міст на заході та півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше», – повідомили у прес-службі компанії.

У прес-службі «Київстар» додали, що можуть виникати труднощі із доступом до мобільного застосунку «Мій Київстар». Наразі триває робота над усуненням проблеми.

Нагадуємо, що у понеділок, 12 грудня, стався масштабний збій в роботі оператора «Київстар». Внаслідок цього сайт компанії тимчасово недоступний, а користувачі не можуть скористатись послугами зв'язку та мобільним інтернетом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: