МВС оголосило у розшук експрокурора, в якого було «скандальне» весілля біля Львова

image-17
Скриншот зі сайту МВС

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук колишнього прокурора Ростислава Ільницького. Він зокрема відомий тим, що відгуляв весілля із колишньою працівницею Держбюро розслідувань неподалік Львова у жовтні торік.

Про це йдеться на порталі МВС.

Правоохоронці зазначили, що Ільницький зник на Львівщині першого грудня теперішнього року.

Суд надав дозвіл на його затримання для приводу. Ільницького обвинувачують за ч. 1, ч. 3 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України — підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Видання Lviv.Media з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише, що йдеться про підробку документів для виїзду за кордон.

До чого тут весілля

У жовтні теперішнього року Ростислав Ільницький одружився із колишньою працівницею ДБР Роксаланою Москвою. Весілля відбулось у п'ятизірковому комплексі Emily Resort поблизу Львова. Ця подія спричинила обговорення у Мережі, зокрема, йшлося про доречність гучних гулянь під час повномашстабної війни в Україні.

За даними журналістів, на весіллі були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати. Першого дня на весіллі виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт «Дзвони сонця». Ведучим був шоумен Григорій Решетнік.

Саме весілля коштувало молодятам «не малих грошей»: лише двометровий торт, за даними видання, вартував близько 100 тисяч гривень. Журналісти стверджують, що до них зателефонував батько нареченого Василь Ільницький і просив не публікувати матеріал про весілля, мовляв, він багато допомагає армії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: