На Львівщині відкрили ще один жіночий безбарʼєрний простір

авп
фото: стрийська міська рада

Учора, 20 грудня, у Стрию відкрили ще один жіночий безбар’єрний простір. Підготувала заявку на отримання гранту громадська організація «Жіночі студії» – це молода організація, яка за рік діяльності реалізувала три міжнародні проєкти, підписала багато меморандумів та провела безліч заходів.

Про це повідомляє Стрийська міська рада.

Малу залу Народного дому відремонтували, закупили меблі, техніку та проєктор. Ще протягом місяця у межах проєкту у залі відбудуться різні заходи та тренінги для жінок і відтак приміщення служитиме громаді. 

Голова ГО «Жіночі студії» Ольга Пилипів подякувала за підтримку колегам з інших організацій, які надихнули на створення нового жіночого простору у Стрию. Привітали команду заступники міського голови Стрия Христина Грех та Андрій Стасів.  

Простір створили  в межах проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО» громадські організації «Жіночі студії», «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» та «Центр гендерної культури» за фінансової підтримки  Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН та технічної підтримки «ООН Жінки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: