Пів сотні тренерів нагородили у Львівській області

image-23
Фото: управління спорту Львівської ОВА

На Львівщині визначили переможців щорічного обласного конкурсу «Молодий тренер року». Відзначили пів сотні тренерів з 22 олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Про це повідомили в управлінні спорту військової адміністрації регіону.

Загалом під час заходу відзначили 50 тренерів з 22 олімпійських та неолімпійських видів спорту (армреслінг, баскетбол, бокс, боротьба вільна, боча, важка атлетика, велосипедний спорт, веслування на байдарках і каное, волейбол, гімнастика художня, гімнастика спортивна, гірськолижний спорт, дзюдо, кіокушинкай карате, легка атлетика, пауерліфтинг, плавання осіб з інвалідністю, стрибки на батуті, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, теніс настільний, фехтування).   

Обласний конкурс «Молодий тренер року» започаткували 2022 року. Це – перший в Україні проєкт, спрямований на розвиток потенціалу дитячо-юнацьких тренерів у різних видах спорту. Його мета – підтримати обдаровану молодь, яка вибрала складну, але важливу професію тренера.

Згідно з умовами конкурсу, одноразовою грошовою винагородою відзначають тренерів закладів фізичної культури та спорту, віком до 35 років, котрі досягли значних успіхів у своїй діяльності. 

Нагадуємо, у Львові пів сотні ветеранів спорту отримають щомісячні виплати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: