На Львівщині чоловік продавав машини, які брав в оренду

Автотранспорт
ілюстративне фото

На Львівщині затримали 22-річного юнака, якого підозрюють у незаконному заволодінні транспортними засобами і шахрайстві. Зафіксували кілька випадків, як він брав автомобілі в оренду, а згодом їх продавав через оголошення в інтернеті.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що 22-річний підозрюваний орендував у львів'янина автомобіль «Mitsubishi Pajero» нібито, аби обслуговувати весільні церемої. Сторони узгодили розмір орендної платні та інші умови, після чого власник передав транспортний засіб та технічний паспорт «орендарю».

«Уже наступного дня зловмисник продав орендований автомобіль мешканцю Волинської області за 7 300 доларів США, а отримані кошти привласнив. При цьому ринкова вартість проданого «Mitsubishi Pajero» становить 400 тисяч гривень (більше 10 тисяч доларів США)», — йдеться в повідомленні.

За даними поліції, підозрюваний причетний до схожих злочинів у Львові, Києві, Рівному та Хмельницькому.

Також правоохоронці встановили, що обвинувачений причетний до скоєння ще трьох подібних злочинів. Внаслідок його незаконних дій постраждали мешканці Львова, Києва, Рівного та Хмельницького.

Його судитимуть за двома статтями Кримінального кодексу України. Хлопцеві загрожує до 12 років ув'язнення із конфіскацією майна.

Нагадуємо, у Львові під час огляду квартири для оренди чоловік обікрав власників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: