Ще один Дія.Центр запрацював на Львівщині

image - 2023-12-29T121451.881
Фото: ЛОВА

У четвер, 28 грудня, у Добросині Львівського району відкрили одинадцятий в області Дія Центр. На його будівництво та облаштування виділили понад 9 мільйонів гривень з державного, обласного та місцевого бюджетів.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що в центрі є дотриманням усіх вимог до фізичної та інформаційної безбар’єрності, де можна вирішити одразу кілька запитів. Зокрема, жителі Добросинсько-Магерівської громади та внутрішньопереміщені особи (ВПО) можуть отримати адміністративні послуги, консультації щодо бізнесу і користування онлайн-послугами. Крім того, тут є місця й для самообслуговування. Водночас у Центрі є 7 працівників та ще 5 адміністраторів, які надаватимуть послуги онлайн.

За інформацією ЛОВА, за кошти, які виділили з бюджетів збудували нове приміщення Дія.Центру, облаштували територію, закупили меблі, комп’ютерну техніку та обладнання робочої станції для оформлення і видачі паспортних документів.

Фото: ЛОВА

Заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Львівської ОВА Олександр Кулепін розповів, що у Центрі вже надають 263 послуги. За його словами, вже в цьому році 19 послуг для ветеранів і сімей загиблих передали на Центри, очікують о ще більше послуг, повʼязаних з сферою безпеки і оборони, які передадуть на ЦНАПи.

«Що важливо – тут облаштований повністю безбар’єрний простір: планшети для спілкування з особами, які володіють жестовою мовою, інклюзивні вбиральні, тактильна плитка на підлозі, шрифт Брайля на окремих елементах. Сподіваюсь, це допоможе забезпечити інклюзію всіх мешканців громади під час надання адміністративних послуг», – наголосив він.

Фото: ЛОВА

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що відкриття десятого Дія.Центру відбулося у селищі міського типу Куликів Львівського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: