Мешканці будинків, постраждалих від ракетного обстрілу, отримають компенсацію

,Ждлор
фото: Наслідки ракетної атаки на Львів. Вибуховою хвилею пошкоджено житлові будинки, ЛМР

Сьогодні Львів зазнав масової атаки російськими дронами і ракетами, внаслідок чого найбільше постраждав один з дворів Сихівського району, загалом – близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). Там відбулося виїзне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було прийнято рішення про виділення близько 35 млн грн з резервного фонду міського бюджету на допомогу мешканцям постраждалих будинків.

Про це повідомляє міська рада.

Під час засідання міський голова Львова Андрій Садовий коротко розповів про наслідки ворожого  обстрілу, відомі станом на зараз.

«Львів сьогодні був атакований ворогом. Більше 10 Shahed летіло на Львів і область, маємо загорання на об’єктах критичної інфраструктури. Також була ракетна атака. Наші сили ППО спрацювали достатньо якісно, але уламки ракет і вибухова хвиля зробили біду в Сихівському районі. Повилітало більше 2 тисяч вікон з 18 житлових будинків. Також пошкоджено три школи і дитячий садочок, а це десь 450 вікон і багато дверей», - зазначив мер міста.

Читайте також: Кількість постраждалих внаслідок атаки на Львів зросла до 15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: