ТОП приватних клінік Києва у 2024 році

пацієнт і лікар
фото https://altamedica.com.ua/

Якісна медична допомога — це одна з обов'язкових умов для підтримання здоров'я. Найкраще місце для звернення у разі хвороби, що розвинулася, — приватна клініка. Це пов'язано з достатнім фінансуванням, можливістю встановлення найновішого обладнання, командою топових фахівців. Завдяки цим умовам пацієнт може розраховувати на якісну діагностику та лікування.

 

До якої клініки краще звернутися

У нашій країні працює безліч приватних медичних мереж, до яких можна звернутися по допомогу. Найкращі клініки Києва:

  1. Добробут. Багатопрофільна мережа, що надає послуги в галузях хірургії, гінекології, ендокринології тощо. Філії розташовані у всіх районах столиці, що значно полегшує пацієнтам вибір центру для відвідування.
  2. Медиком. Мережа клінік, де доступні всі ланки медичної допомоги, зокрема стаціонар і невідкладна допомога. Також є дитяче відділення для найменших пацієнтів.
  3. Smart Medical Center. Багатопрофільний центр, який надає допомогу дорослим та дітям. У ньому працюють лікарі всіх спеціальностей, зокрема фахівці з діагностики.
  4. Viva. Тут можна отримати професійну консультацію лікарів будь-якого профілю, пройти лабораторну та інструментальну діагностику в повному обсязі, вакцинуватись. Також у програмі медичного центру — check-up для комплексної оцінки здоров'я.
  5. Oxford Medical. Всеукраїнська мережа, що надає послуги у галузях лікувальної справи та естетичної медицини, включно з пластичною хірургією.
  6. Омега-Київ. Багатопрофільний центр, який надає пацієнтам як терапевтичні, так і хірургічні послуги з усіх спеціальностей.
  7. Verum Expert Clinic. Спеціалізується на вузькопрофільній медичній допомозі, у тому числі хірургічній. Зокрема, йдеться про судинну хірургію.
  8. On Clinic. Міжнародна організація, представлена у кількох містах України, оснащена власною приватною лабораторією. Включає відділення всіх спеціальностей.
  9. Eurolab. Мережа клінік, що спеціалізуються на якісній сучасній діагностиці (лабораторній та інструментальній), а також вузькопрофільному лікуванні.
  10. Геліос. Спеціалізується не лише на наданні кваліфікованої медичної допомоги, але й на подальшій реабілітації.

 

Критерії оцінки установ

Усі клініки оцінюються за такими критеріями:

  • відгуки пацієнтів;
  • репутація центру;
  • укомплектованість відділень;
  • кваліфікація персоналу;
  • санітарні норми;
  • кількість профілів;
  • система запису та час очікування.

З цього списку кожен зможе вибрати клініку, яка відповідатиме всім вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: