На Львівщині поліцейські затримали водія, який скоїв смертельну ДТП

416089123_766171128887994_1414821971981893646_n
Фото: поліція

У Львівському районі внаслідок автозіткнення загинула одна людина. Ще п’ятеро, серед яких 13-річний хлопчик, доставлені в реанімацію

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня, близько 21.15, на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Пасіки-Зубрицькі Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda Fabia», 30-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з іншим автомобілем «Skoda Fabia», яким керувала 21-річна мешканка Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка автомобіля загинула на місці події, а її пасажири, 22-річна львів’янка та двоє жителів району – 23-річний чоловік і 42-річна жінка – отримали тілесні ушкодження та були доставлені в реанімацію. Водій іншого автомобіля та його пасажир, 13-річний мешканець Львівського району, також отримали тілесні ушкодження та були доставлені в реанімацію.

Водій «Skoda Fabia», який скоїв смертельну ДТП, затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Зазначимо, що за рік у ДТП на Львівщині загинули понад 200 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: