У Львівській області 9 січня попрощаються з п'ятьма воїнами

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Сьогодні, 9 січня, Львівщина прощатиметься з п'ятьма українськими військовими, які загинули на війні: Андрієм Басарабом, Андрієм Будилюком, Андрієм Ключником, Мирославом Гладким, Андрієм Дружицьким.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли детальнішу інформацію про кожного захисника.

Що відомо про військових, які загинули на війні

Андрій Басараб мешкав у селі Лісок Золочівського району. Був солдатом механізованого батальйону військової частини А4447. Загинув 3 січня 2024 року біля населеного пункту Богданівка Запорізької області. Воїну було 44 роки.

Андрій Будилюк мешкав у селищі Гаї Золочівського району. Воїн був штаб-сержантом, командиром 1 єгерського відділення 2 єгерського батальйону. Загинув 1 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Луганщині. Йому було 43 роки. 

Андрій Ключник мешкав у Судововишнянській громаді. Загинув у бою з окупантами в Запорізькій області на околицях населеного пункту Роботине.

Мирослав Гладкий мешкав у селі Дубровиця Івано-Франківської громади. Народився в селі Грусятичі Жидачівського району. Служив в Інженерно-саперному взводі 214 спец-батальйону OP FOR, з 27 липня 2022 року постійно перебував в районі Бахмуту. Загинув поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району. Його відзначили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» за підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Андрій Дружицький. Родом із Червонограда. Загинув 25 грудня 2023 року на Донеччині. Проходив військову службу у військовій частині А4010.

Нагадаємо, раніше в Генштабі повідомили, якою є ситуація на фронті станом на 9 січня і де продовжують наступати росіяни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: