Безпечні шини Debica Navigator 3

зимові шини
Фото https://depositphotos.com/

Однією з найважливіших умов комфортної безпечної їзди на автомобілі є грамотний підбір шин. Адже кожен водій хоче «взути» своє авто у гуму, яка б дозволяла без проблем їздити будь-якою дорогою. Хороша гума слугує кілька сезонів. Саме таким вимогам відповідає продукція польського бренду Debica, що займає лідируючу позицію в сегменті недорогих автопокришок. Це стосується, зокрема, і шин Debica Navigator 3, що належать до категорії всесезонних.

Про шини Debica Navigator 3

Всесезонна гума, така як на сайті https://shiny-diski.com.ua/ru/tires/allseason, Navigator 3 для легкових авто різних марок мають «зимовий допуск» 3PMSF. Цей символ означає безпеку та надійність гуми при їзді по снігу. Використання всесезонних автошин стає все популярнішим, оскільки є економічним способом підготуватися до сюрпризів погоди. Модель покришок Debica Navigator 3 розроблялася із застосуванням інноваційних технологічних рішень, що дозволяють виробам добре проявляти себе в умовах необхідності:

  • виробляти екстрене гальмування;
  • справлятися з глибокими калюжами, нерівностями на дорозі;
  • чинити опір акваплануванню;
  • тримати траєкторію в колії та глибокому снігу.

При цьому шини Debica Navigator 3 я енергоефективні та довговічні. Раціональне використання палива досягається завдяки зниженому опору коченню. Ця модель гуми:

  • має досить складний, але функціональний дизайн;
  • виготовляється із унікального за складом компаунду.

Наявність на поверхні виробу численних дренажних жолобків особливої форми та розміру дозволяє швидко видаляти вологу з контактної плями. А полімерна суміш, виготовлена за спеціальною формулою, сприяє запобіганню перегріву шин у спеку та їх затвердінню при похолоданні.

Плюси та мінуси покришки Debica Navigator 3

До основних переваг гуми Navigator 3 можна віднести такі її властивості:

  • рівномірність розподілу тиску та навантаження у процесі експлуатації в різних умовах;
  • чудове зчеплення з мокрою дорогою;
  • впевнений контроль при їзді засніженою трасою;
  • економія палива.

Відмінною рисою покришок цієї моделі є також довговічність. Це досягається завдяки використанню для виготовлення гуми полімерної суміші, що повільно зношується. Всі перелічені та інші переваги камер Debica Navigator 3 роблять колеса універсальними, що дозволяють використовувати їх у будь-який сезон у регіонах з м'яким кліматом.

Однак слід мати на увазі, що при встановленні холодної погоди з середньодобовою температурою -50 °C і нижче Navigator 3 слід змінити на зимову гуму.

Протектор автошини Debica Navigator 3

Особлива роль поведінці покришок на мокрій чи засніженій трасі відводиться їх протектору. Завдяки його малюнку у вигляді літери V:

  • підвищується рівень опірності гуми до аквапланування;
  • прискорюється процес очищення плями контакту колеса від води та снігу;
  • покращуються гальмівні властивості.

Використання ламелів у формі хвилі сприяє підвищенню ефекту кромки, поліпшенню зчіпних властивостей шин на засніженій трасі. Забезпеченню гарної керованості авто сприяє також оптимальна висота профілю покришок Debica Navigator 3.

Чому варто вибрати гуму Debica Navigator 3

Підсумовуючи всього сказаного вище, основною перевагою Navigator 3 можна назвати баланс якості, оптимальне співвідношення технічних характеристик і ціни. Вони підійдуть для їзди влітку та взимку, доки не настали сильні морози. Покришки непогано їдуть по снігу та бруду. Їхня слабка сторона - зледенілі траси, тому не варто розглядати Navigator 3 як повноцінну заміну зимовій гумі. Замовити оригінальні автошини Debica Navigator 3 з доставкою в Харків, Дніпро, Київ та інші міста України можна в інтернет-магазині «Шини та Диски».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: