На Львівщині п'яний водій збив пішохода і втік з місця смертельної ДТП

1

Поліцейські затримали водія «Пежо», який збив пішохода та втік з місця події. Внаслідок наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні. Водій-втікач керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 січня близько 20.00 в одному з сіл Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 55-річного мешканця сусіднього села, який йшов проїзною частиною дороги з велосипедом. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Водій з місця події втік.

До розшуку водія-винуватця ДТП були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та групи реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції. На місці події працювали спеціалісти-криміналісти.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що наїзд був скоєний автомобілем «Пежо», яким керував житель Дрогобича віком 27 років - він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поліцейські розшукали та вилучили на спецмайданчик, а водія затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту повідомили водію-втікачу про підозру у вчиненні злочину. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Львівщині водій напідпитку врізався в дерево: загинув пасажир авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: