Українська студія оголосила нову дату виходу гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

image-23
Heart of Chornobyl. Скриншот

Донедавна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl очікувалася у першому кварталі 2024 року, тобто у період із січня по березень. Однак розробникам знадобилося більше часу на полірування проєкту. Тож гра отримала фінальну дату виходу — 5 вересня 2024 року.  

Про це повідомили у студії GSC Game World, передає ІА Дивись.info.

Гравці та прихильники франшизи довго чекали на цей момент. «Heart of Chornobyl» обіцяє гравцям захоплюючу подорож у серце найбільш загадкового і небезпечного регіону на планеті —Чорнобильської зони відчуження. 

Гра вже доступна для передзамовлення. До виходу гри розробники обіцяли поділитися деталями. Нові скриншоти вже розміщені в Інтернеті, де автори показують фінальний варіант інтерфейсу, який гравці побачать у релізній версії гри.

S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде не лише на ПК, але й на консолях Xbox Series X|S. 

Нагадаємо, що один з розробників культової серії комп'ютерних ігор S.T.A.L.K.E.R Володимир Єжов загинув на фронті. Він воював у складі Збройних сил України і був вбитий під Бахмутом на Донеччині.

Раніше ми розповідали, що користувач Reddit, відомий під ім'ям Ultrababouin, розширив свої творчі межі у грі Legend of Zelda: Tears of the Kingdom та створив справжню функціональну систему ППО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: