На Львівщині поховають трьох полеглих воїнів: історії захисників

прощання
Ілюстративне фото/Роман Кайман

Цієї середи, 17 січня, у Львівській області прощаються із трьома військовослужбовцями, які загинули на фронті — Павлом Сехом, Ігором Комплікевичем та Валерієм Шевцовим.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

Історії воїнів

Павло Сех родом із села Перемивки Львівської області. Після завершення навчання проходив військову службу у 169-му навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини до лав 25-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У Павла Сеха залишилися мама, вітчим, троє братів та двоє сестер.

Павло Сех. Фото: Львівська ОВА/Telegram

Ігор Комплікевич оодом із села Підбірці. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У Ігоря Комплікевича залишилися мама, двоє сестер та троє дітей.

Ігор Комплікевич. Фото: Львівська ОВА/Telegram

Валерій Шевцов. Родом із Червонограда Львівської області. Службу проходив у військовій частині А2120. Загинув 11 січня під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Валерій Шевцов. Фото: Львівська ОВА/Telegram

За даними міської ради, об 11:00 год у Храмі святих Апостолів Петра і Павла, вул. Лукасевича, 15 розпочнеться чин похорону Павла Сеха. Поховають воїна на Ряснянському кладовищі.

Прощання з Ігорем Комплікевичем розпочнеться о 12:00 год в рідному дому військового (с. Підбірці, вул. Романюка 9). Після цього буде чин похорону в місцевій церкві святого Миколая. Поховають воїна на кладовищі в селі Підбірці.

Валерія Шевцова поховають у Червонограді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: