Чому варто обрати сімейного ріелтора

Depositphotos_176138000_S
Фото: Depositphotos

Нині мати свого ріелтора — те ж, що й мати особистого лікаря, юриста чи нотаріуса. Упродовж останніх років професія стала престижнішою та високооплачуванішою, тож думки щодо цієї сфери суттєво змінились.


Колонка львівської ріелторки Оксани Савули

Рієлтори бувають різні, але зараз я розповім, навіщо вам професійний фахівець. Адже вони можуть допомогти у всьому процесі купівлі, продажу або оренди нерухомості.

Ось декілька причин, чому варто співпрацювати з рієлтором:

  • Експертиза та знання ринку. Рієлтори мають глибокі знання про ринок нерухомості, включаючи ціни, тенденції та умови. Вони можуть надати вам об'єктивну інформацію та поради, що стосуються конкретної ситуації.
  • Визначення потреб клієнта. Рієлтори вміють слухати й розуміти потреби клієнта. Вони допоможуть знайти нерухомість, яка відповідає вашим потребам та бюджету.
  • Пошук нерухомості. Рієлтори мають доступ до великої бази даних нерухомості та можуть допомогти вам знайти об'єкти, які відповідають вашим критеріям.
  • Правова підтримка. Рієлтори обізнані щодо правових аспектів купівлі, продажу та оренди нерухомості. Вони можуть надати вам юридичну підтримку та допомогти у вирішенні будь-яких правових питань.
  • Перевірка об'єкту. Рієлтори можуть допомогти вам оглянути нерухомість, оцінити загальний вигляд об'єкту та його технічний стан. Вони також можуть домовитися про огляд з власником або представником, якщо ви не можете бути присутнім.
  • Перемовини та укладання угоди. Рієлтори мають навички у переговорах та укладанні угод. Вони зможуть домогтися найкращих умов для вас та захистити ваші інтереси. Професійний рієлтор може зекономити вам не лише час, зусилля та стрес, а також допомогти ухвалити правильне рішення при купівлі, продажу або оренді нерухомості.

Вважаю, що краще завжди звертатись до ріелтора, адже він зробить замість вас усю роботу. Часто люди виконують все самотужки, але насамкінець зіштовхуються із ріелтором і оплачують комісію.

У першому випадку ви бодай знаєте, за що платите. Тож обирайте кваліфікованого фахівця та насолоджуйтесь.


Матеріали у рубриці «Погляди» є відображенням виключно точки зору автора, яка може бути як об'єктивною, так і суб'єктивною. Редакція може не поділяти думок і поглядів, викладених тут та не несе відповідальності за достовірність й тлумачення викладеної інформації, натомість виступає виключно платформою для розміщення матеріалу.

Головна світлина — Depositphotos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: