Мешканців Львова просять взяти участь в онлайн-опитуванні про парки

аукпирте
фото: Стрийський парк, ua.igotoworld.com

Львів'яни можуть взяти в щорічному опитуванні від управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради «Парки Львова 2023: як Вам зміни?».

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що в опитування львів'яни мають можливість висловити свою думку про найбільші потреби парків Львова. Зокрема, темами про парки є створення безбар’єрних входів, просторів для маломобільних та мережі теренкурів – оздоровчих стежок у парках.

Опитування можна пройти до 1 лютого 2024 року. Його можна пройти за посиланням тут.

За словами заступниці начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міськради Оксани Луцко, вони вже отримали першу сотню анкет.

Довідка

Опитування «Парки Львова: як Вам зміни?» проводять в місті вже п’ятий рік поспіль управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради. Воно допомагає краще з'ясувати потреби і пріоритети громади щодо утримання та розвитку парків.

Цьогоріч, окрім заповнення коротких анкетних даних, мешканцям пропонують проаналізувати зміни в парках впродовж 2023 року, необхідність створення безбар’єрних входів у парки, просторів для маломобільних груп населення та розроблення мережі теренкурів-оздоровчих стежок у парках.  Крім того, наприкінці опитування можна поділитися власними пропозиціями для покращення розвитку парків та озеленення міста загалом. 

Читайте також Маршрут №62 у Львові курсуватиме відтепер і в неділю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: