Сьогодні на Львівщині попрощаються з трьома захисниками: що про них відомо

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У вівторок, 23 січня, у Львівській області попрощаються з трьома українськими воїнами, які загинули на війні: Іваном Якубовським, Олегом Гучем та Василем Тарньовим.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Що відомо про загиблих захисників

Іван Якубовський народився в селищі Ільковичі Сокальської громади. Був мобілізований на військову службу 25 лютого 2022 року. Служив гранатометником в аеромобільному відділенні військової частини А4350. Загинув 14 січня 2024 року під час ведення бойових дій в районі міста Мар’їнка Донецької області через атаку FPV дрона з боку противника. У Героя залишилися батьки та старший брат.

Олег Гуч народився в селищі Бистрий Трускавецької громади. Був призваний до Збройних Сил України 22 серпня 2023 року. Загинув 17 січня 2024 року поблизу села Новоселівське Сватівського району на Луганщині. У захисника залишились дружина та діти.

Василь Тарньовий мешкав у селищі Підліски Мостиської громади. Був призваний на службу у квітні 2023 року, виконував бойові завдання у військовій частині А 2582. Загинув під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

Нагадуємо, що в Україні кожного дня о 9 годині вшановують хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя на війні.

Читайте також Генштаб: ситуація на фронті, втрати армії РФ та ракетна атака 23 січня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: