У Львові за 2,8 мільйона гривень відкрили перший навчальний центр будівельного напряму

image-51
Фото: Львівська ОВА

На базі державного професійно-технічного навчального закладу – Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва відкрили навчально-практичний центр. Галузевою спрямованістю центру є будівельно-ремонтні роботи та будівництво. 

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

Окрім навчання молодих спеціалістів, тут можуть здобути кваліфікацію та перекваліфікацію спеціалісти будівельної галузі, а педагоги професійної освіти – пройти стажування. заклад пропонує короткотермінові курси з перепідготовки для осіб з числа ВПО.

Також центр слугуватиме платформою для коворкінгу у межах соціального партнерства і реалізації співпраці з міжнародними партнерами. 

Загальна вартість реалізації проєкту – 2,8 млн грн. З обласного бюджету загального фонду на закупівлю обладнання скерували 1,5 млн грн, з місцевого бюджету надали 180 тис. грн. За кошти соціального фонду закладу в приміщенні центру замінили вікна, оновили електромережу і щитову та провели поточний ремонт даху.

Нагадуємо, у чотирьох львівських закладах професійної освіти проводять безкоштовні навчання для різних категорій населення, після яких учасники курсів отримують всі необхідні теоретичні і практичні навички для подальшого працевлаштування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: