Андрій Шевченко — новий президент Української асоціації футболу, - ЗМІ

олопрапвіф
фото: Андрій Шевченко, з відкритих джерел

Український футболіст Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу. За відповідне рішення проголосували делегати на позачерговому Конгресі УАФ.

Про це повідомляє повідомляє «Суспільне Спорт».

Футболіст і колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно обраний президентом Української асоціації футболу (УАФ).

47-річний Шевченко був єдиним кандидатом на посаду очільника УАФ на позачерговому XXVI Конгресі Української асоціації футболу, який відбувся 25 січня у столичному Будинку футболу.

Андрія Шевченка було офіційно висунуто кандидатом на обрання президентом УАФ 12 грудня. Він прийняв пропозицію балотуватися на цю посаду, взявши час на підготовку програми і підбір команди. На посаді президента УАФ Шевченко замінив Андрія Павелка, який очолював організацію від 2015 року.

Нагадаємо, у лютому 2023 року суд відсторонив Андрія Павелка від посади президента УАФ через підозру в розкраданні коштів під час будівництва заводу з виробництва футбольної трави. Від червня цього року Павелко перебуває під вартою без права внесення застави. 17 січня Шевченківський районний суд Львова подовжив його перебування у СІЗО до 16 лютого 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: