На Львівщині 26 січня попрощаються з чотирма захисниками: що про них відомо

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У п'ятницю, 26 січня, на Львівщині попрощаються з чотирма українськими військовими, які загинули на війні: Ігорем Кошлаєм, Андрієм Миляном, Богданом Луциком та Ігорем Стаховим.

Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації.

Що відомо про загиблих воїнів

Ігор Кошлай мешкав у Львові. Воїн від початку повномасштабного вторгнення РФ став на захист України. Загинув 7 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Запорізькому напрямку. Йому було 50 років. У захисника залишились донька, дружина, сестра.

Андрій Милян мешкав у Львові. Із початком повномасштабного вторгнення РФ до України став на захист Батьківщини від загарбників до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. У Андрія Миляна залишилися мама, дружина, 5-місячний син та сестра.

Богдан Луцик мешкав у міста Соснівка. Інспектор прикордонної служби військової частини 9938. Загинув 22 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Ігор Стахів  мешкав у селищі Вороняки Золочівського району. Воїн був стрілецем-помічником гранатометника 7 парашутно-десантної роти 2 парашутно-десантного батальйону. Загинув 18 січня 2024 року поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області. У захисника залишилися дружина, три доньки і четверо внуків.

Нагадаємо, кожного дні о 9 годині в Україні вшановують хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими на війні.

Читайте також У Генштабі повідомили про втрати армії РФ та ситуацію на всіх напрямках фронту 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: