Зеленський створив новий механізм комунікації з бізнесом

15e4f6a-457efeb-abc1897-------

Президент Володимир Зеленський підписав указ про заснування нового механізму комунікації з підприємцями - Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

Про це він сказав у вечірньому зверненні.

"Сьогодні ми даємо старт заснуванню нового механізму комунікації з підприємцями. І не лише з тими, хто найбільше помітний. Засновуємо Всеукраїнську економічну платформу, на якій буде представлений і малий бізнес, і середній, і великий. І різні регіони нашої держави. І інвестори, і релоковані підприємства.

"Зроблено в Україні" - це не просто бренд, це велика спільнота людей, мільйони українців і українок, які працюють на підприємствах. І це наші люди, які засновують підприємства, які створюють робочі місця для інших. Уся спільнота нашого бізнесу буде представлена на новій платформі", - заявив президент.

За його словами, роботу платформи має організувати уряд разом із Офісом президента, обласними державними адміністраціями та експертами.

"Головне завдання - щоб це був інструмент дієвої комунікації. Щоб спілкування завжди підтримувалось операційними рішеннями - тим, що державні інституції роблять або змінюють, і тим, що створить нову, нормальну історію відносин, зокрема, між правоохоронцями та підприємцями", - додав він.

На сайті Офісу президента вже опубліковані укази про започаткування Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні" та про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, кілька днів тому президент підписав указ про історично населені українцями території Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: