На Львівщині 31 січня попрощаються із трьома воїнами

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У середу, 31 січня, у Львівській області попрощаються з трьома воїнами: Андрієм Галиновичем, Володимиром Федухом та Юрієм Кусим, які загинули на фронті.

Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації.

Що відомо про загиблих воїнів

Андрій Галинович – родом із села Загірочко Ходорівської громади, стрілець військової частини А4038. Загинув 24 січня внаслідок танкового обстрілу поблизу населеного пункту Терни Донецької області.

Володимир Федух – житель села Березець Комарнівської громади. Воїн захищав Україну на східному напрямі. Загинув на Луганщині. У нього залишились дружина і  донька.

Юрій Кусий – мешканець села Ожидів Золочівського району. Ще до початку повномасштабного вторгнення агресора воїн проходив службу в 45-й артилерійській бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України на посаді командира взводу. В перші дні війни його частина доукомплектовувалась та готувалась до відсічі агресору на території «Міжнародного Центру миротворчості та безпеки» в селі Старичі.

Загинув 13 березня 2022 року, потрапивши під масований ракетний обстріл ворога. У захисника залишилися батьки та два брати.

Нагадуємо, кожного дня 9 годині в Україні вшановують хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя на війні.

Читайте також У Генштабі повідомили про втрати армії РФ та ситуацію на фронті за минулу добу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: