На Львівщині посмертно нагородили трьох військових

похорон героя
Ілюстративне фото/Роман Кайман

У Львівській області родили полеглих воїнів отримали нагороди від Головнокомандувача Збройних сил України. Ідеться про бійців, які воювали у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький.

Капітана Дмитра Яремківа нагородили нагрудним знаком «Срібний Хрест». Воїн загинув внаслідок масового артилерійського обстрілу поблизу Попасної у Луганській області.

Нагрудним знаком «Хрест Героя» нагородили Юрія Лойка. З 2014 року він захищав Україну у лавах ЗСУ, пройшов Іловайський котел. Від початку повномасштабного вторгнення РФ був старшим навідником. Загинув 29 грудня 2022 року під час артилерійського обстрілу біля Бахмута, що на Донеччині.

Молодшого сержанта Михайла Дацківа нагородили нагрудним знаком «Хрест Хоробрих». Він був командиром гранатометного відділення. Брав участь у боях за Луганську область. Загинув 24 березня 2022 року в бою з окупантами під Попасною.

Раніше ми розповідали, що військовослужбовець Богдан Купінець з Кального, що у Славській громаді, отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ – «Золотий хрест».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: