Чому варто обрати Айпад для перегляду фільмів: 5 аргументів на користь «яблука»

Screenshot_4
Фото https://depositphotos.com/

Через смартфон втомлюються очі, купувати телевізор лише для фільмів нераціонально, а ноутбук шкідливо брати з собою в ліжко чи тримати на колінах в подорожах. Отже, планшет Apple iPad перемагає у боротьбі за право називатися найкращим девайсом для кіносеансів.

Багато пам’яті

Бінджвотчинг («запійний» перегляд серіалів) — чудовий спосіб абстрагуватися від тривалої дороги. Забирущі сюжети розважають та відвертають під час поїздок. Є лише одне «але»: безперебійний мобільний інтернет і, тим паче Wi-Fi є не всюди. Отже, дивитися багатосерійне кіно в режимі онлайн надто ризиковано. Зв’язок може обірватися будь-якої миті.

Для завантаження відео у високій якості потрібен чималий запас пам’яті. У Apple iPad він є. Крім мінімальних збирань на 64 та 128 Гб в асортименті представлені моделі від 256 Гб до 2 Тб.

Висока автономність

Використання мультимедіапрогравачів створює неабияке навантаження на батарею, але Айпади добре тримаються. На рівні з компактними ноутбуками-«середнячками».

Середня тривалість роботи від акумулятора в режимі відтворення відео становить 9-10 годин.

Заряджати планшети можна через кабель:

  1. Від портативного або стаціонарного комп’ютера;
  2. традиційним способом — від розетки;
  3. від повербанка з високою вихідною потужністю портів.

Використання розділеного екрана

Для багатозадачних користувачів, які можуть вирішувати декілька справ одночасно, призначений режим Split View. Він дозволяє поєднати приємне з корисним, або ж приємне з приємним — на свій розсуд. Роздільний екран забезпечує можливість паралельного перегляду відео та інтернет-серфінгу або спілкування у соціальних мережах. А також:

  • Роботи у текстових та табличних редакторах,
  • читання електронної пошти чи смс-повідомлень,
  • проходження ігор,
  • запису нотаток і створення скетчів.

Детально про активацію Спліт-показу та вихід з нього можна почитати на офіційному сайті «Яблука».

Моделі під будь-які вимоги

Якщо в пріоритеті великий екран, кращого рішення за iPad Pro з діагоналлю 12,9 дюйма не знайти. Важко обрати між компактним дизайном та комфортним розміром для деталізованої картинки? Є компромісний варіант — Айпад Ейр з дисплеєм 11 дюймів.

Щоб отримати гарні експлуатаційні характеристики за адекватну ціну, варто придбати базовий 10-дюймовий Айпад. Мініатюрні розміри та вага, яка ледве відчувається в «багажі» — це переваги Айпада міні 8,3”.

Якісний звук та сумісність з аксесуарами

Аудіосупровід має неабияке значення при перегляді кіноконтенту. У Айпадів добротні вбудовані динаміки, сумісні з високими, низькими та середніми частотами. Доступна можливість підключення додаткового оснащення для підвищення гучності чи, навпаки, «ізолювання» звуку від оточення. Серед аксесуарів, які можна придбати для Apple iPad, дротові та бездротові навушники, портативні акумуляторні колонки.

Неабиякий арсенал мультимедійних функцій — візитівка брендових планшетів. У купертинівців добре виходить поєднувати привабливий дизайн з інноваційними технологіями. Дисплеї Retina з широким колірним охопленням налаштовані на відображення контенту у сучасних форматах. Приємним доповненням до високої роздільної здатності слугують широкі кути огляду, керована яскравість та якісне світлодіодне підсвічування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: