На Львівщині запрацював кабінет музично-теоретичних дисциплін

photo1706797590
Фото: ЛОВА

В середу, 31 січня, в Бібрській музичній школі імені Юрія Сінгалевича відкрили сучасний кабінет музично-теоретичних дисциплін.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що цьогоріч відзначають 70-річчя діяльності Юрія Сінгалевича. У кабінеті музико-теоретичних дисциплін є інтерактивна панель, акустична система з радіобазою, електронне фортепіано, набір перкусійних інструментів, новий комплект меблів. Завдяки цьому юні здобувачі освіти матимуть змогу вивчати музично-теоретичні предмети за допомогою сучасних технологій.

До реалізації проєкту долучилася Бібрська міська рада. Завершили реалізацію пілотного проєкту  департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної військової адміністрації «Створення сучасного кабінету музично-теоретичних дисциплін», що проходив в межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини.

За інформацією ЛОВА, реалізували проєкт за частку коштів обласного бюджету, яка становила 1 млн 800 тис. гривень. Окрім цього, були залучені кошти місцевих бюджетів і фінансова допомога благодійників.

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

Довідка

Як зазначають в ЛОВА, в грудні 2023 року в межах такого проєкту з'явилися сучасні кабінети у трьох, а в січні 2024 року – в п’ятьох мистецьких навчальних закладах області. Таким чином, учні Рудківської, Добромильської,  Судововишнянської, Турківської, Старосамбірської, Жовтанецької, Бібрської музичних шкіл і Бориславської дитячої школи мистецтв отримали змогу навчатися в обладнаних новими меблями кабінетах, для яких придбали нові музичні інструменти, комп’ютери, мультимедійне обладнання, сучасні акустичні системи з мікрофонами, електрофортепіана.

Читайте також Ще один Дія.Центр запрацював на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: