Володимир Зеленський провів Ставку: про що говорили

4
фото: Володимир Зеленський, ОП

У п'ятницю, 2 лютого, Президент України Володимир Зеленський скликав чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Цього разу на зібранні розглянули п'ять питань, зокрема виробництво дронів та плани на 2024 рік.

Про це повідомив Володимир Зеленський у своєму телеграм-каналі.

Він розповів, що першим питанням Ставки було українське виробництво дронів. А саме у 2024 році планують збільшити контракти. Крім того, спланували додатковий бюджет на дрони.

«Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво. Дякую кожній українській компанії, яка працює заради такої нашої сили. Дякую кожному, хто тренує операторів дронів. Дякую кожному волонтеру, який допомагає», підкреслив Володимир Зеленський.

Інші питання зібрання стосувалися виробництва та імпорт снарядів; ситуацію на всіх напрямках фронту, зокрема в Авдіївці; нарощення фортифікації споруд та відновлення після російських ударів, фізичний захист енергетики.

Президент України зазначив, що заслухав доповіді віце-премʼєр-міністра Михайла Федорова та міністра оборони Рустема Умєрова, Головкома Валерія Залужного та командувачів за напрямками – Едуарда Москальова та Олександра Cирського, премʼєр-міністра Дениса Шмигаля, а також: Кубракова, Чернишова та Кудрицького.

Нагадуємо, раніше в Генштабі повідомили про ситуацію на фронті та якими є втрати росіян в повномасштабній війні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: