Армія РФ атакувала Україну ракетами та безпілотниками: на Львівщині були вибухи

ракета
Крилата ракета, ілюстративне фото/depositphotos

7 лютого російська армія атакувала Україну ракетами та безпілотними літальним апаратами. Зокрема, повідомлення про вибухи були у Києві, Харкові, Миколаєві, на Дніпропетровщині та Львівщині.

Про це повідомили в обласних адміністраціях та Повітряних силах ЗСУ.

Так, о 07.32 год очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про вибухи у Дрогобичі. До цього ракета неодноразово змінювала свій курс. Зокрема, вона прямувала у напрямку обласного центру. Тут повітряна тривога тривала з 06:00 до 08:49 год.

Скриншот з телеграм-каналу Максима Козицького
Скриншот з телеграм-каналу Максима Козицького

Вибухи були й у Києві. Там, як повідомив мер столиці України Віталій Кличко, через ракетну атаку в Дніпровському районі постраждали 2 людини. Крім того, уламки збитої ракети пошкодили дві високовольтних лінії, залишивши частину споживачів без електроенергії. Він зазначив, що є загорання у Голосіївському районі в багатоквартирному будинку, там є троє госпіталізованих. А в Дніпровському районі столиці наразі двоє постраждалих.

Скриншот з телеграм-каналу Віталія Кличка

Також вибули були в Миколаєві. Як повідомив міський голова міста Олександр Сєнкевич, у результаті російської ракетної атаки одна людина загинула, є поранені, пошкоджені житлові будинки, водопровідні та газові мережі.

7 лютого були влучання по Харківщині. Зокрема голова Харківської обласної державної адмінстрації Олег Синєгубов повідомив, що армія РФ завдала щонайменше чотири удари по Харківщині. За його словами, зафіксовані влучання у Слобідському районі Харкова.

На Дніпропетровщині вночі окупанти спрямували кілька безпілотників на Новомосковський район. Там, як повідомив очільник Дніпропетровської обласної державної адміністрації, два «Шахеди» збили ПвК «Схід». Він також додав, що через падіння уламків та влучання решти безпілотника є руйнування на території комунального підприємства, пошкоджені будівлі та авто.

Під час тривоги у Повітряних силах повідомляли, що росіяни атакували Україну ударними безпілотним літальними апаратами та крилатими ракетами. Їх рух час від часу змінювався.

Нагадуємо, раніше в Генштабі повідомили про ситуацію на всіх напрямках фронту та про втрати росіян у війні за добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: