Понад сто вакансій з наданням житла є на Львівщині, — центр зайнятості

IMG_0340
Робота на кухні. Фото ілюстративне. Автор: Микита Печеник для ІА Дивись.info

У Львівській області є 112 вакансій, де пропонують роботу із наданням житла.

Про це повідомили у регіональному центрі зайнятості.

Кого шукають?

За даними відомства, роботу пропонують: ливарникам пластмаси, видувальникам скловиробів, кухарям, офіціантам водіям, швачкам, кухонним працівників, покоївкам, дояркам, грибоводам, малярам, електромеханікам, вантажникам, двірникам, операторам котельні, а також геодезистам, технікам-технологам та завідувачам господарства.

Робота+житло

На Стрийщині

Працедавці на Стрийщині гарантують офіційну роботу та житло кухарям, барменам, офіціантам, покоївкам, кухонним робітникам, машиністу автогрейдера, машиністу бульдозера, машиністу крана автомобільного, механізатору, прибиральнику службових приміщень, а також головному бухгалтеру, головному інженеру, головному механіку, майстру, адміністратору та службовцю на склад (комірнику).

На Червоноградщині

У Червоноградському районі бракує водіїв автотранспортних засобів, грибоводів, офіціантів, майстрів, електромонтерів, оператора машинного доїння машиністів-обхідників з котельного устаткування, прибиральника службових приміщень, інженера з релейного захисту та електроавтоматики, інженера з налагодження й випробувань та інженера-лаборанта.

Дрогобиччина

У Дрогобичі працедавці готові забезпечити роботою та житлом кухаря, муляра, покоївку, сестру медичну, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування, слюсаря-сантехніка та столяра.

Золочівський район

У Золочівському районі запрошують на роботу лікаря загальної практики-сімейного лікаря, а у Самбірському регіоні – водія автонавантажувача.

Скільки готові платити?

На найвищу зарплату можуть розраховувати грибоводи (30 тис. грн), геодезист і маляр (25 тис. грн). Праця водія оцінюється у розмірі 22,6 тис. грн, а ливарників пластмас, кухаря та сімейного лікаря – 20 тис. грн.

Раніше ми розповідали, що за даними обласного центру зайнятості, на Львівщині зріс середній розмір зарплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: