У Львові вже не функціонує «Залізничнетеплоенерго»

Теплоенерго
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У Львові «Залізничнетеплоенерго» приєднали до львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго».

Відповідну ухвалу «Про затвердження передавального акта ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яке припиняється шляхом приєднання до ЛМКП «Львівтеплоенерго» підтримали на сесії Львівської міської ради у четвер, 8 лютого, як передає пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин повідомив, що з 1 січня цього року «Залізничнетеплоенерго» вже не діє, на підприємстві працює ліквідаційна комісія, яка готує усі необхідні документи для припинення діяльності теплопостачального підприємства.

«Для мешканців Залізничного району – споживачів колишнього ЛКП «Залізничнетеплоенерго», фактично не змінилося нічого. Тепер юридично послуги теплопостачання і гарячої води вони отримують від об’єднаного Львівтеплоенерго і, відповідно, оплачують Львівтеплоенерго за цю послугу. Усі рахунки були змінені автоматично. Також показники за гарячу воду тепер необхідно подавати у Львівтеплоенерго. Станом на сьогодні продовжує працювати ліквідаційна комісія з припинення ЛКП «Залізничнетеплоенерго», яка займається підготовкою усіх необхідних документів, які необхідні відповідно до процедури припинення діяльності підприємства. Сьогодні було затверджено черговий передавальний акт, підготовлений комісією», - пояснив Орест Тимчишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: