Зеленський зустрівся зі Залужним та подякував йому за службу (доповнено)

image - 2024-02-08T181553.395
Фото: телеграм-канал Володимира Зеленського

У четвер, 8 лютого, президент України Володимир Зеленський зустрівся з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Про це стало відомо з телеграм-каналу президента України.

«Зустрівся з генералом Валерієм Залужним. Подякував за два роки захисту України. Обговорили, якого оновлення потребують Збройні Сили України. Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України. Час для такого оновлення – саме зараз», зазначив Володимир Зеленський.

Він також додав, що «запропонував Валерію Залужному й надалі бути в команді».

Зазначимо, що поки указу Володимира Зеленського про відставку Валерія Залужного чи інші кадрові рішення в керівництві ЗСУ на сайті президента немає.

Доповнено. Водночас Міністр оборони України Рустем Умєров опублікував пост на фейсбуці, де зазначив, що сьогодні було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних Сил України.

«Генералу Валерію Залужному випало одне з найскладніших завдань – керувати Збройними Силами України під час Великої Війни з росією. Збройні Сили України разом з усім Народом нашої країни продемонстрували всьому світові, що Україна – буде боротись за своє та за своїх, незважаючи на те, з яким ворогом має справу. Наші воїни відбили навалу агресора, захистили нашу державність, і продовжують щодня захищати нашу незалежність. Але війна не залишається однаковою. Війна змінюється та вимагає змін. Бойові дії 2022, 2023 та 2024 – це три різні реальності», повідомив Рустем Умєров.

Він також додав, що 2024 рік принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. За його словами, потрібні нові підходи та стратегії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: