Львівським студентам заплатять 400 тисяч гривень за успішні бізнес-ідеї

Depositphotos_228885502_S
Фото: depositphotos.com.ua

У Львові затвердили програму підтримки розвитку молодіжного підприємництва. Вона передбачає популяризацію молодіжного підприємництва, підприємницьку освіту для молоді та вдосконалення програм у закладах освіти, проведення пітчингів стартапів.

Таке рішення ухвалили на засіданні сесії міської ради 8 лютого.

Розвиток підприємництва хочуть запустити у закладах вищої та професійної освіти. Для цього відберуть 170 людей (12 команд з університетів і 12 з училищ). 

«Спочатку їх будуть навчати, як вести підприємницьку діяльність, а потім вони будуть створювати свої проєкти і захищатимуть їх на конкурсі. У фіналі ми оберемо 12 команд-переможців, які отримають по 400 тисяч гривень – 300 від грантодавця і 100 від міста», — каже керівниця міського департаменту економічного розвитку Інна Свистун.

Програма є важливим інструментом для створення можливостей розвитку інноваційних винаходів, розвитку малого бізнесу, збільшення кількості робочих місць у Львівській громаді та сприяння позитивному іміджу міста Львова як Молодіжної столиці Європи у 2025 році, кажуть у відомстві.

Нагадуємо, на Львівщині запрацював навчальний центр для операторів цивільних дронів.

Головна світлина: depositphotos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: