У Львові збирають художні книги для ветеранів

часвпмиротльд
фото: з відкритих джерел

Сьогодні, у Міжнародний день дарування книг, управління культури Львова та Львівська муніципальна бібліотека подарували понад 120 книг для військових, що проходять реабілітацію у центрі НЕЗЛАМНІ. Ці книги мають допомогти їм швидше одужати. Львів’ян також запрошують долучитись до акції «Літературна терапія» та приносити у бібліотеки книги для пацієнтів центру НЕЗЛАМНІ.

Про це повідомляє міська рада.

У реабілітаційному центрі облаштували книжкову полицю з українською та зарубіжною художньою літературою. Зараз там є книги, які подарували управління культури Львова та Львівська муніципальна бібліотека. Львів’ян запрошують також долучатись до цієї ініціативи.

«Сьогодні багато лікарів впевнені, що читання книг – ефективний засіб відновлювальної терапії, спосіб подолання стресу, депресії, безсоння і тривожних станів, що дозволяє людині швидше одужати. Читання книг покращує пам’ять, розвиває мозок, розслабляє та забезпечує ефективне дозвілля.

Запрошуємо приносити книги, якими ви бажаєте поділитись із військовими, у найближчу до вас філію Львівської муніципальної бібліотеки або в Центральну міську бібліотеку імені Лесі Українки за адресою: Мулярська, 2а, 3 поверх», – закликають у муніципальній бібліотеці.

Контактна особа: Наталія Шпак, провідний методист ЛМБ (+380975951493).

Акція триватиме на постійній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: