YouTube оголосив про запуск стрічки лише для публікацій з мобільного

щщщ
фото: з відкритих джерел

Неодноразово представники YouTube натякали, що платформа має намір розширити можливості за допомогою функцій, які притаманні соціальним мережам.

Спершу,YouTube, наслідуючи TikTok запровадив YouTube Shorts – формат коротких вертикальних відео. Далі з’явився блок «Публікації спільноти», де автори каналів могли ділитися з аудиторією текстовими та фотодописами. До речі, тепер його перейменували на «Спільнота».

фото: вигляд нової стрічки YouTube

А з 14 лютого, YouTube повідомив про запровадження нового інструменту, який ще більше наближає платформу до соцмережі, про це йдеться в офіційному повідомленні компанії:

«Ми створили стрічку лише для публікацій для мобільних пристроїв Android та iOS, яка надасть глядачам більше можливостей взаємодіяти з публікаціями, якими ви ділитеся на вкладках спільноти».

Окрім цього у YouTube обіцяють, що оновлений канал дописів спільноти показуватиме всі дописи з каналів, з якими ви спілкувалися раніше та пропонуватиме дописи, які, на думку алгоритму YouTube, можуть вам сподобатися.

Втім, наразі, вигляд оновленої стрічки Спільнота YouTube в мобільному співпадає з тим, що доступно з компʼютера, та вже найближчим часом користувачі побачать новинку у повному форматі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: