Компанія ZFB – сертифікований виробник протипожежних систем на будівельному ринку України

компанія ZFB
Фото: Компанія ZFB

Один із топових розробників та виробників вентильованих фасадів та алюмінієвих конструкцій в Україні – компанія ZFB – отримала сертифікацію на виготовлення протипожежних алюмінієвих систем двох класів вогнестійкості. Вогнетривкі конструкції – must have на об’єктах різного функціонального призначення: у житлових, виробничих, офісних, складських, торгово-розважальних будівлях тощо. 

Компанія ZFB відтепер офіційний сертифікований виробник протипожежних дверей та перегородок із високоякісного протипожежного алюмінієвого профілю Aluprof MB-78El із межею вогнестійкості El30 та El60.

«Протипожежні конструкції здатні витримати екстремальну температуру пожежі та відкритий вогонь протягом заданого періоду часу без втрати своїх характеристик міцності. Ще одна послуга до компетентності нашої компанії, яка доводить наш рівень професійності й технологічності на ринку», – зазначає СЕО компанії ZFB Юрій Рубаха.

СЕО компанії ZFB Юрій Рубаха.

Компанія ZFB виготовляє протипожежні алюмінієві конструкції з високоміцних вогнестійких матеріалів із використанням відповідної сертифікованої фурнітури,  герметизуючих вставок,  дотягувачів,  механізмів блокування, інших допоміжних елементів.

«Застосування різних за характером сертифікованих матеріалів робить протипожежні алюмінієві конструкції надійними, несприятливими до пошкоджень та деформацій під впливом вогню і високих температур. Крім того, такі двері та перегородки блокують проникнення вогню, чадного газу та диму всередину приміщення, убезпечують людей до приїзду рятувальників, сприяють збереженню майна тощо», – зазначає СЕО компанії ZFB Юрій Рубаха.  

Довідка

ZFB – одна з топових українських компаній, що спеціалізується на розробці та виготовленні вентильованих фасадів та алюмінієвих конструкцій під ключ. Працює на ринку 18 років. Має власне виробництво, яке постійно модернізується та масштабується, а також унікальний на ринку шоурум. Впродовж своєї діяльності компанія реалізувала понад 150 проєктів різної складності та масштабу. У портфелі послуг також – виготовлення понад 60 видів протизламних дверей. Facebook Instagram

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: