Масштабні звільнення у львівському офісі  Gameloft: в чому причина

д

У Львові французька ігрова студія Gameloft, до кінця березня, планує звільнити 38 працівників. Компанія пропонує компенсацію у вигляді не використаних днів відпустки для тих співробітників, які втратили роботу.

Повідомили у Telegram-каналі «Підслухано в IT» та порталі gamedev.dou.ua.

«Gameloft із перших днів підтримує Україну. Кожна зі студій тут уже багаторазово продемонструвала свою стійкість і професіоналізм, особливо протягом останніх двох років воєнного конфлікту. Проте з урахуванням ринкових умов компанія змушена оптимізувати ресурси та раціоналізувати деякі проєкти на рівні компанії. На жаль, це призвело до скорочення 38 співробітників, але студії у Харкові та Львові залишаються ключовими гравцями у розробці ігор Gameloft» — розповіла HR Communication Specialist у львівському підрозділі Gameloft Тетяна Задорожна.

Крім того, в компанії повідомили, що у найближчому майбутньому українські підрозділи компанії займатимуться розробкою нових проєктів. До того ж, в недалекому майбутньому демобілізовані військові повернуться до львівського офісу та продовжать працювати в Gameloft у цивільному статусі.

Довідка

 Станом на січень 2024 року, у львівському та харківському Gameloft сукупно працювало 600 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: