У Львові просто неба поставлять інсталяцію, яку створили діти

площа Ринок Львові
Ілюстративне фото. Автор: Микита Печеник

У другу річницю повномасштабного вторгнення на площі Ринок встановлять об’ємну конструкцію «Простір мирного неба».

Про це розповіла авторка проєкту Віталіна Крохмаль.

24 лютого біля Ратуші поставлять дизайнерську інсталяцію, яка складається з металевої основи та 730 білих паперових голубів, виконаних у техніці оріґамі. Її створили учні 1-5 класів шкіл №91 та №23, діти із закладу дошкільної освіти №5 (Центр підтримки дітей та сиріт) та графічна бренд-дизайнерка Віталіна Крохмаль.

«Інсталяція «Простір мирного неба» — це можливість зазирнути у мирне небо після 2-х років повномасштабного вторгнення. Це простір щирих дитячих надій та мрій, вільних від загарбників.

730 днів повномасштабного вторгнення, 730 українських дітей — школярі, вихованці дитячого будинку, діти що втратили свої домівки внаслідок війни, 730 білих голубів з паперу у техніці оріґамі, яких створили ці діти. Кожен паперовий голуб, як і кожна дитина, по-своєму унікальні. Діти трепетно наділили їх душею і місією — принести українську перемогу», — каже вона.

Усі, хто зайде всередину інсталяції, за задумом дизайнерки, побачать мирне небо, що мріями і діями реалізували українські діти. Голуби, своєю кількістю утворили захисний щит від реалій сьогодення.

Взаємодія з інсталяцією безкоштовна. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: