На Львівщині водій мікроавтобуса вчинив смертельну ДТП та втік

11
Фото: поліція

Водію-втікачу, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за скоєне загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років. Мікроавтобус «Мерседес Спринтер», яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на спецмайданчик

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-танспортна пригода сталась 23 лютого близько 23.00 на автодорозі неподалік села  Шабельня, Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на 23-річного чоловіка та втік з місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

Проведеними заходами правоохоронців, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд на чоловіка скоїв водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» - мешканець Львівського району віком 33 роки, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Мікроавтобус, яким було скоєно наїзд, вилучений на спецмайданчик.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Зазначимо, що за минулу добу, 23 лютого, поліцейські Львівщини відреагували на 1119 повідомлень громадян.

Усі звернення опрацьовані – правоохоронці виїжджали на виклики та надавали необхідну допомогу.

Нагадаємо, 23 лютого близько 20.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у межах села Старий Яричів, Львівського району в ДТП загинуло двоє людей, ще п’ятеро травмованих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: