Співзасновник NVIDIA вважає, що вже не варто вчитись на програміста

іауекп
Колаж Дивись.інфо згенерований за допомогою ШІ designer.microsoft

Директор компанії Nvidia, Женсен Хуанг, думає, що тепер із розвитком штучного інтелекту нам не так важливо акцентувати увагу на тому, щоб навчати молодь інформатиці та програмуванню.

Про це пише The Register.

Під час  останнього Всесвітнього саміту в Дубаї він звернувся до випускників CompSci, які отримали вищу IT‑освіту, що ті , хто закінчили університет в минулому десятилітті, мали б витрачати свій час на отримання досвіду у науці, виробництві або сільському господарстві.

«Ви, мабуть, пам’ятаєте, що протягом останніх 10-15 років майже кожен, хто сидів на подібній сцені, говорив вам, що дітям життєво важливо вивчати інформатику. Тепер це майже повна протилежність», — пояснив Хуанг під час розмови про майбутнє ШІ. Дженсен Хуанг вважає, що завдяки штучному інтелекту кожен зможе бути програмістом.

«Усе, що нам потрібно зробити, щоб перейти від сьогоднішнього світу до майбутнього «просто запитай у комп’ютера», - стверджував Хуанг, — «це навчити експертів працювати зі штучним інтелектом».

«Тепер у вас є комп’ютер, який виконуватиме те, що ви йому накажете, щоб автоматизувати вашу роботу, підвищити вашу продуктивність і зробити вас більш ефективними», — заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: