Простір біля готелю у Львові перероблять через відсутність елементів доступності

ремонт вулиці у Львові
Ілюстративне фото/архів ІА Дивись.info

Територію біля одного із готелів на вулиці Коновальця у Львові перероблять, адже підрядник, який робив ремонт, не передбачив тут елементів доступності.

Про це повідомили у Франківській районній адміністрації.

«Земельна ділянка біля готелю “Турист” перебуває в оренді юридичної особи, що є власником готелю. Вони розробили і погодили проєкт благоустрою прилеглої території з врахуванням елементів доступності. Однак, сьогоднішня перевірка показала, що роботи проводяться з недотриманням погодженого проєкту. Відтак ми роботи зупинили, цього тижня проведемо ще раз спільну нараду за участю фахівців управління архітектури та урбаністики і, безперечно, всі відхилення підрядник буде виправляти», — пояснили у РА.

Доступність у Львові

За даними управління соцзахисту Львівської міської ради, 5,6% жителів Львівської громади (47500 осіб) офіційно є особами з інвалідністю. Окрім цього, у місті лікується багато військових, які потребують безбар’єрного середовища і які не входять в цю офіційну статистику. Через війну, розпочату Росією, кількість людей, для яких важливо мати доступне середовище, щодня збільшується.

Нагадуємо, у Львові з'явились парковки для людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: